Supporters

De Bornse Harmonie kan rekenen op de actieve steun van de supportersvereniging; deze vrijwilligersvereniging met ruim 200 donateurs spendeert veel tijd en energie aan allerhande activiteiten, gericht op het verkrijgen van financiële middelen (oa. uit het wekelijks ophalen van oud papier) en het instandhouden van gebouw, inrichting en instrumentarium.

De supportersvereniging haalt één keer per maand oud papier op in elke wijk van Borne. De data worden vaak in het wijkkrantje van de betreffende wijk vermeld.

Als u oud papier thuis heeft staan dan kunt u het tevens in de doorvoor bestemde containers bij ons clubhuis deponeren. Alstublieft geen oud papier voor de gesloten poort of gesloten container zetten!

De supporters kunnen altijd extra papierophalers gebruiken. Door één keer per maand een avond mee te helpen kunt u actief bijdragen aan onze vereniging. Het kost niet veel tijd: ophalen begint doorgaans om 18:15 en tegen 20:30 zijn we weer terug.