Het gebouw

’t Weidehoes

We hebben een hypermodern onderkomen met meerdere ruimtes. Het gebouw stamt uit 1980 en is in 2015 verbouwd tot een multifunctioneel gebouw met meerdere ruimtes die ook te huur zijn. We hebben het gebouw duurzaam verbouwd. We zijn bijna energieneutraal door het grote aantal zonnepanelen en Ledverlichting. Het is voorzien van airco zodat het zowel in zomer als winter goed en behaaglijk te gebruiken is. Overal in het gebouw is WiFi beschikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid en staat nog geen 5 minuten lopen van het station. Kom gerust een kijkje nemen of vraag informatie op.

Grote repetitieruimte

Onze repetitieruimte heeft een oppervlakte van 10 x 15 meter. De ruimte beschikt over Audio Apparatuur. De ruimte is te gebruiken voor grote vergaderingen, congressen, als repetitieruimte voor orkesten, ensembles, koren, dansgroepen en theater. In overleg is de gehele ruimte leeg te maken. De ruimte biedt plaats voor maximaal 120 personen.

Vergaderruimte

Het clubgebouw beschikt over een mooie multifunctionele vergaderruimte voor maximaal 20 personen. De ruimte is voorzien van airco en daardoor behaaglijk bij elk weertype. Gebruik van beamer behoort tot de mogelijkheden.

X