Slagwerkgroep

De slagwerkgroep ondersteunt het harmonie orkest tijdens straatoptredens. Daarnaast treedt de slagwerkgroep op tijdens diverse evenementen in en rond Borne. Te denken valt aan: Zomeravond concert, melbuuln dagen, Beste van Borne, enz.

De repetities voor de slagwerkleerlingen vinden plaats op woensdagavond in ons clubgebouw
't Weidehoes. Vanaf 17.00 uur wordt er door de slagwerkinstructeur individueel slagwerkles gegeven in het clubhuis. Vanaf 19.30 - 21.30 uur wordt er als groep gerepeteerd. Hierbij worden verschillende steilen muziek gespeeld.

De slagwerkgroep van de Bornse Harmonie staat onder leiding van Tom van den Heuvel.

De onderstaande foto's geven een impressie van optredens van onze slagwerkgroep.