Dirigent

Marcel Bergboer, geboren Hoogevener, getogen Hengeloër, student in Zwolle en nu overtuigd Bornenaar. Opleiding conservatorium te Enschede en Zwolle, afgestudeerd in 1991.
Hoofdvak hoorn, na conservatorium privé-lessen directie van Jaap Koops, oud-dirigent marinierskapel. Tevens dirigent fanfare St. Caecilia Geesteren, st. Gregorius Hertme en invaller bij diverse orkesten in de regio. 1e hoornist bij Douane Harmonie Nederland, docent hoorn en koper Muziekschool Borne en diverse verenigingen.

Het prettige van de Bornse Harmonie is dat het in mijn woonplaats Borne is, waar ik veel mensen ken, dat de leerlingen les hebben op “mijn” muziekschool, waardoor via de collegae de lijntjes kort zijn, dat het orkest gemotiveerd is om goed muziek te maken en tevens de gezelligheid niet uit het oog te verliezen.

Muziekvoorkeuren: alle goede muziek, van Barok tot Blues, van Bach tot Blaasmuziek, van Boerenkapel tot Bigband.

E-mail adres: dirigent@bornseharmonie.nl

Design © 2004 LEON…